A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!

Blog

Adminisztrátor

Felkészültünk a koronavírusra

Tisztelt Ügyfeleink, Tisztelt Betegeink!

 

A Pécsi Diagnosztikai Központ március eleje óta folyamatosan vezeti be a koronavírus elleni küzdelemhez kapcsolódó intézkedéseket:

 

  1. Fokozott hangsúlyt fektetünk a kézhigiénére – központunk teljes területén mindenkinek biztosítunk kézfertőtlenítőt, és kollégáink rendszeresen használják a fertőtlenítő állomásokat.
  2. Kollégáink kötelesek bejelenteni, ha ők vagy hozzátartozójuk külföldön vagy fertőzött területen járt. A legkisebb kockázat esetén elrendeljük az otthoni karantént.
  3. A hozzánk bejelentkező betegeket a telefonon egyeztetés során kikérdezzük: járt-e külföldön az elmúlt két hétben? Került-e kontaktusba olyan ismerőssel, rokonnal, aki koronavírussal érintett területen járt?
  4. Megkülönböztetett módon foglalkozunk a külföldön járt betegekkel.
  5. Amennyiben új időpont egyeztetésére van szükség, ehhez maximális rugalmassággal minden segítséget megadunk.
  6. Arra kérjük a diagnosztikai vizsgálatra érkező Ügyfeleinket, Betegeinket, hogy lehetőség szerint egyedül, kísérő nélkül érkezzenek.
  7. Szorosan együttműködünk a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjával minden koronavírussal kapcsolatos tevékenységben és információátadásban.Ezekkel a lépésekkel zavartalanul tudjuk biztosítani, hogy Ügyfeleink, Betegeink változatlanul magas színvonalú szakmai ellátását a legnehezebb külső körülmények között is biztosítani tudjuk.

 

KÉRJÜK, HOGY KÖZÖSSÉGÜNK ÉRDEKÉBEN CSELEKEDJEN ÖN IS FELELŐSEN!