A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
MRAE 2019 Pécs

30 évesek lettünk!

  • +36-72-242-312

  • 7623, Pécs Rét utca 2.

subheader background

Blog

Adminisztrátor

  • Koronavírus

Felkészültünk a koronavírusra

Tisztelt Betegeink, Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Pécsi Diagnosztikai Központ a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet alatt is folytatja működését, így ebben a nehéz időszakban is számíthatnak ránk. Az ellátás biztonsága, és a járványveszély csökkentése érdekében - pácienseink és dolgozóink egészségének védelmét szem előtt tartva - szigorú vizsgálati protokollt, és számos biztonsági intézkedést vezettünk be.

 

Fontos információk az előjegyzett vizsgálatokhoz:

 

  1. Kérjük Betegeinket, hogy lázas, influenzaszerű tünetek esetén, illetve amennyiben két héten belül koronavírussal fertőzött személlyel érintkeztek, semmiképpen ne jöjjenek el a vizsgálatukra! Telefonon jelezzék felénk (72-242-312), és az új időpont egyeztetéséhez - maximális rugalmassággal – minden segítséget megadunk.
  2. Minden előjegyzett (közfinanszírozott és privát) páciensünket a vizsgálatot megelőző napon telefonon felhívjuk, és a WHO, illetve a Nemzeti Népegészségügyi Központ által összeállított kérdőív alapján felmérjük nála a koronavírus fertőzés kockázatát. Ha ez alapján felmerül a COVID 19 fertőzés gyanúja, akkor az aktuális vizsgálati előjegyzést töröljük, és igazolt vírusmentessége esetén várjuk jelentkezését új időpont egyeztetésére.
  3. Arra kérjük a diagnosztikai vizsgálatra érkező Ügyfeleinket, Betegeinket, hogy a vizsgálatukra maximum 10 perccel korábban, és kísérő nélkül érkezzenek. Ugyanis a váróba kizárólag a vizsgálatra érkező páciensek léphetnek be, tehát kísérőik és családtagjaik nem. A kiskorú, illetve fogyatékkal élő páciens vizsgálatakor továbbra is biztosítjuk a kísérő vizsgálaton való jelen létét.
  4. Kérjük, hogy maszkban lépjen be a váróba és távozásáig tartó teljes időszak alatt viselje azt, továbbá tartson minimális 2 méteres távolságot!
  5. Fokozott hangsúlyt fektetünk a kézhigiénére, ezért központunk teljes területén biztosítunk kézfertőtlenítőt. Kérjük, hogy megérkezésekor feltétlenül használja!
  6. A vizsgálat leletét - személyes átvétele helyett - a betegfelvételkor megbeszéltek szerint juttatjuk el Pácienseinknek.
  7. Szorosan együttműködünk a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjával minden koronavírussal kapcsolatos tevékenységben és információátadásban. Ezekkel a lépésekkel zavartalanul tudjuk biztosítani, hogy Ügyfeleink, Betegeink változatlanul magas színvonalú szakmai ellátását a legnehezebb külső körülmények között is biztosítani tudjuk.

 

KÉRJÜK, HOGY KÖZÖSSÉGÜNK ÉRDEKÉBEN CSELEKEDJEN ÖN IS FELELŐSEN!