A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
MRAE 2019 Pécs

30 évesek lettünk!

  • +36-72-242-312

  • 7623, Pécs Rét utca 2.

subheader background

Blog

Adminisztrátor

  • Jótékonyság

Rotary jótékonysági koncert Pécsett

A Rotary Club Pécs jótékonysági koncertet szervez, melynek bevételeiből a Pécsi Rotary Ösztöndíj Program keretében tehetséges és rászoruló fiatalokat kívánnak támogatni.

 

"Kedves Barátaink, Támogatóink!

 

Tisztelettel meghívjuk a 2020. november 10-én, kedden 18 órakor kezdődő Rotary Jótékonysági koncertre.

 

A koronavírus járvány újszerű megoldások alkalmazására sarkall bennünket is annak érdekében, hogy stratégiai célkitűzéseinket megvalósíthassuk, támogatásokat gyűjtsünk a tehetséges, ámde nehezebb körülmények között élő diákok számára.

 

Ezért ún. „hibrid” lebonyolítási módot dolgoztunk ki annak érdekében, hogy a járványhelyzet szabályait is betartsuk, maradandó művészeti élményt is nyújtsunk és elfogadható áron hozzáférhetővé tegyük a koncertet és a támogatás lehetőségét azok számára is, akik személyesen nem tudnak jelen lenni, de támogatni akarják céljainkat. A járványra vonatkozó szabályok figyelembe vételével a Palatinus Hotel Bartók termében max. 50 fő fogadására nyílik lehetőség körasztalok mellett, vacsorával egyetemben. A többi vendég on-line vesz részt a koncerten.

 

A Pécsi Rotary Ösztöndíj pályázat kiemelt célja a tehetséges pécsi fiatalok támogatása annak érdekében, hogy kiemelkedő művészeti vagy tudományos vagy sport tevékenységüket kibontakoztathassák elmélyíthessék, ezáltal a kiválósági területükön a jövőben sikeresek lehessenek.

 

A befolyt támogatást a pályázati formában meghirdetendő Rotary Ösztöndíj Programra fordítjuk, melynek eredményéről a széles nyilvánosságot tájékoztatjuk, így nyomon követhetik, hogy támogatásuk miként érte el célját. 2020. májusában 16 tehetséges diáknak adtunk át 50-150e Ft összegű támogatást céljaik megvalósításához. Volt köztük, aki a Cannes-i filmfesztiválon a legígéretesebb fiatal filmes díjat nyerte el, volt válogatott keret tag sportoló, volt szakmai országos versenyeken kiváló eredményt elért fiatal szakember.

 

Annak érdekében, hogy ebben a tanévben is legyen lehetőségünk támogatni a pécsi tehetséges diákokat, a vírus miatt a személyes részvétel mellett online is lehetséges meghallgatni/nézni a jótékonysági koncertet.

 

A jótékonysági koncert 2020. november 10-én 18.00-kor kerül megrendezésre Pécsett a Palatinus Hotel Bartók termében.

 

A műsort a HARMÓNIA KAMARA EGYÜTTES előadásában láthatjuk, Népek táncai címmel.

 

Megszerveztük a koncert online közvetítését és mindazon támogatóink, akik nem tudnak vagy nem szeretnének személyesen eljönni, miután weblapunkon regisztrál- nak és befizetik az online jegyárat, e-mailben a koncert előtti napokban megkapják azt a linket, melyre rákattintva láthatják-hallhatják a koncertet. Ebben az e-mailben lesz néhány telefonszám, melyen technikai segítséget nyújtunk az online csatlakozáshoz. Az online résztvevők HD minőségben nézhetik és CD minőségben hallgathatják a műsort.

 

Kérjük, hogy akár személyesen vagy on-line vesz részt a koncerten, részvételi szándékát legkésőbb november 6. 16 óráig a https://forms.gle/mbnuHP5x4ugtKWzo8
regisztrációs lapon jelezze.

 

A személyes részvétel és a támogatás vacsorával együtt 6000 Ft/fő.

 

A személyes résztvevőket kérjük, hogy a koncert helyszínén, vagy az LDSZ Kft. Pécs, Megyeri út 119. alatti ügyfélszolgálatán ( hétfőtől péntekig 7:00 – 16:30 ) november 6. 16:30-ig fizessék be készpénzben a részvételi díjat. A helyfoglalás a regisztráció sorrendjében történik, ezért javasoljuk, hogy elővételben biztosítsa helyét a Bartók terembe.

 

Az on-line résztvevőket kérjük, hogy 2000 Ft/fő támogatási összeget szíveskedjenek átutalni a Rotary Club Pécs 50700114-11055901 bankszámlájára 2020.november 6.–ig. A közlemény rovatban kérjük feltüntetni azt az e-mail címet és nevet, amelyen regisztrált.

 

Ne hagyjuk, hogy a járvány kifogjon rajtunk, találjuk meg azt az utat mely lehetővé teszi az Önök számára is a tehetséges, ámde nehezebb sorsú diákok támogatását. A befolyt támogatást a pályázati formában meghirdetendő Rotary Ösztöndíj Programra fordítjuk, melynek eredményéről a széles nyilvánosságot tájékoztatjuk így nyomon követhetik, hogy támogatásuk miként érte el célját.

 

Köszönjük részvételüket, támogatásukat és nagyszerű szórakozást kívánunk!

 

Elérhetőségeink:

 

Rotary Club Pécs"

 

Letöltések