A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
MRAE 2019 Pécs

30 évesek lettünk!

  • +36-72-242-312

  • 7623, Pécs Rét utca 2.

subheader background

Blog

Adminisztrátor

  • Elismerés
  • Sajtómegjelenés

Arany oklevelet kapott a Pécsi Diagnosztikai Központ

ARANYOKLEVÉL a NEURO CT Pécsi Diagnosztikai Központ Kft. részére

Aranyoklevelet azok a szervezetek kaphatnak, amelyek irányítási rendszerüket eredményesen működtetik és fejlesztik, valamint tanúsítványukat legalább 12 éven keresztül tartják fenn a Magyar Szabványügyi Testületnél.

Az aranyoklevelek adományozásával az MSZT célja, hogy köszönetet mondjon az elkötelezett szervezeteknek, és ösztönözze minden tanúsított ügyfelét arra, hogy a változó körülményekhez igazodva fokozzák az irányítási rendszerek eredményességét.

A NEURO CT Pécsi Diagnosztikai Központ Kft. 1992 decemberében azzal a céllal alakult, hogy megfeleljen a régió képalkotó diagnosztikai igényeinek, segítse az oktatást, az orvosképzést, a továbbképzést, valamint a tudományos munkát a szakembereivel és a gépi berendezéseivel. A magas szakmai színvonal elérése lehetővé tette, hogy CT-, MRI- és DEXA-készülékeikkel megfeleljenek a legszélesebb körű szakorvosi elvárásoknak.

Az Intézet és vezetősége a minőségi, teljesítményorientált munka elkötelezettje, ennek bizonyítására az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványon alapuló minőségirányítási rendszert működteti és annak fenntartása mellett döntött. A szervezet irányítási rendszere eredményességének értékelését a Magyar Szabványügyi Testület 2008 óta végzi és a szabványkövetelménynek való megfelelését tanúsítja.

A 2023-as okirat-megújító audit pozitív tapasztalatai alapján az MSZT Tanúsítási Titkársága immár ötödik alkalommal meghosszabbította a Diagnosztikai Központ járóbeteg-szakellátás – képalkotó diagnosztikai szolgáltatás: CT-vizsgálat (komputertomográfiás vizsgálat), MRI-vizsgálat (mágneses rezonanciás vizsgálat), DEXA-vizsgálat (csontsűrűségmérés) alkalmazási területre kiterjedő tanúsítványát a következő hároméves tanúsítási ciklusra.

 

A minőségirányítási rendszer erősségei az auditjelentés alapján a következők:

  • Vezetői elkötelezettség a minőségi szolgáltatás és folyamatos fejlesztése mellett.  
  • MIR vezető és koordinátorvezető auditori képzésre való beiskolázása.
  • Szakmai továbbképzések rendje és széles köre.
  • Stabil pénzügyi helyzet, stratégiai gondolkodásmód.
  • Minőségirányítási vezető és koordinátor fejlesztő tevékenysége, dokumentációs rendje.
  • Saját munkatársak fejlődésének, továbbtanulásának támogatása.

 

Az MSZT ezúton is gratulál a NEURO CT Pécsi Diagnosztikai Központ Kft. vezetésének és munkavállalóinak a sikeres audithoz, további eredményes munkát kíván a minőségirányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez.

Forrás: https://www.mszt.hu/hu-hu/tanusitas/hirek/2024/01/neuro-ct-pecsi-diagnosztikai-kozpont-kft